Mai dátum
2014.11.21
Névnap
Olivér
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
704927
Frissítve
2014.11.19

29.jpg

kep_13.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 26. SZÁM

A Herbáció című népigyógyászati receptmagazin friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! (Előfizetési csekk kérhető a posta ingyenesen hívható hírlap ügyfélszolgálatán a 06 80 444 444 telefonszámon, vagy a hirlapelofizetes@posta.hu emailcímen.) Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: 1-15 -ig már csak számítógépes DVD-n, 16-34-ig papírformában is (300 Ft/db). Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu

A HERBÁCIÓ magazin 26. számának tartalmából:

 

Kozmetikumok télire (téli bőrtápláló krém illóolajokkal, körömvirágos kézápoló, birsalma szájvíz)

Vegetáriánus élelmiszer (a vegetarianizmus különböző típusai, rövid leírással)

Kerek repkény (gyógyhatása, repkényleves, repkénykörözött, bundás repkény)

Galaj (gyógyhatása, galaj leves, galaj felfújt, galaj magkávé)

Podagrafű (gyógyhatása, podagra saláta, podagra leves és főzelék)

Galagonya (galagonya tea, galagonya szósz, galagonyapuding, és zselé)

Mogyoró (mogyoróital, mogyorópestó, mogyoró krokett)

Csarab (gyógyhatása, csarabsör)

Komló (gyógyhatás, komlóhajtás elkészítése, komlós frittáta)

Torma (gyógyhatása, tormamártás, korhelyreggeli)

Kányazsombor (gyógyhatása, zsombormártás)

Boróka (gyógyhatása, borókaturmix, seitan szelet borókával)

Hárs (gyógyhatása, hárspezsgő, hársszendvics)

Papsajt (papsajt saláta, melokhia, papsajtos fánk, főzelék, kapri)

Szurokfű (tea, fűszeres lángos, szurokfüves barnacukor)

Naspolya (gyógyhatása, nyers spagetti naspolyával)

Máriatövis (gyógyhatása, magtea)

Csalán (csalánleves, csalán fasírt, csalánkocsonya)

Sütőtök (felhasználása, a kozmetikában és a konyhában)

Birs (ecetes birs, birsbefőtt, birs mustban, birsalmasajt)

Örökségfajták a kertekben (tájfajták, örökségfajták, kékparadicsom, egérdinnye, okra, tüskésuborka…)

Gyógynövénykert Nagykörün (a batáta termesztése)

Pestók sokféleképp (kendermag, kesu, mák, mandula, napraforgó, barackmag, szőlőmag…)

Az ókor ételei-italai (érdekességek, tanulságok az ókori emberek táplálkozásáról)

http://kertlap.hu

49.jpg

2.jpg

kep_3.jpg

31.jpg

6.jpg

 
Minden jog fenttartva a HERBÁCIÓ honlap tulajdonosának. ©2002-2005