Mai dátum
2014.04.23
Névnap
Béla
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
659473
Frissítve
2014.04.21

20.jpg

22.jpg

kep_17.jpg

21.jpg

13.jpg

kep_13.jpg

kep_14.jpg

8.jpg

18.jpg

48.jpg

33.jpg

kep_18.jpg

kep_1.jpg

6.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 26. SZÁM

A Herbáció című népigyógyászati receptmagazin friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: 1-11 -ig már csak számítógépes DVD-n, 12-28-ig papírformában is (300 Ft/db). Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu

A HERBÁCIÓ magazin 26. számának tartalmából:

 

Kozmetikumok télire (téli bőrtápláló krém illóolajokkal, körömvirágos kézápoló, birsalma szájvíz)

Vegetáriánus élelmiszer (a vegetarianizmus különböző típusai, rövid leírással)

Kerek repkény (gyógyhatása, repkényleves, repkénykörözött, bundás repkény)

Galaj (gyógyhatása, galaj leves, galaj felfújt, galaj magkávé)

Podagrafű (gyógyhatása, podagra saláta, podagra leves és főzelék)

Galagonya (galagonya tea, galagonya szósz, galagonyapuding, és zselé)

Mogyoró (mogyoróital, mogyorópestó, mogyoró krokett)

Csarab (gyógyhatása, csarabsör)

Komló (gyógyhatás, komlóhajtás elkészítése, komlós frittáta)

Torma (gyógyhatása, tormamártás, korhelyreggeli)

Kányazsombor (gyógyhatása, zsombormártás)

Boróka (gyógyhatása, borókaturmix, seitan szelet borókával)

Hárs (gyógyhatása, hárspezsgő, hársszendvics)

Papsajt (papsajt saláta, melokhia, papsajtos fánk, főzelék, kapri)

Szurokfű (tea, fűszeres lángos, szurokfüves barnacukor)

Naspolya (gyógyhatása, nyers spagetti naspolyával)

Máriatövis (gyógyhatása, magtea)

Csalán (csalánleves, csalán fasírt, csalánkocsonya)

Sütőtök (felhasználása, a kozmetikában és a konyhában)

Birs (ecetes birs, birsbefőtt, birs mustban, birsalmasajt)

Örökségfajták a kertekben (tájfajták, örökségfajták, kékparadicsom, egérdinnye, okra, tüskésuborka…)

Gyógynövénykert Nagykörün (a batáta termesztése)

Pestók sokféleképp (kendermag, kesu, mák, mandula, napraforgó, barackmag, szőlőmag…)

Az ókor ételei-italai (érdekességek, tanulságok az ókori emberek táplálkozásáról)

http://erdokincse.hu

http://kertlap.hu

23.jpg

kep_6.jpg

7.jpg

16.jpg

42.jpg

41.jpg

36.jpg

kep_12.jpg

49.jpg

kep_4.jpg

14.jpg

44.jpg

52.jpg

10.jpg

38.jpg

 
Minden jog fenttartva a HERBÁCIÓ honlap tulajdonosának. ©2002-2005