Mai dátum
2014.04.18
Névnap
Andrea
Kapcsolat
Levél nekem
Látogatók
658591
Frissítve
2014.04.16

kep_4.jpg

kep_8.jpg

37.jpg

34.jpg

43.jpg

11.jpg

9.jpg

26.jpg

50.jpg

42.jpg

25.jpg

22.jpg

21.jpg

kep_12.jpg

H E R B A C I Ó     M A G A Z I N « Vissza a főoldalra

HERBÁCIÓ MAGAZIN 26. SZÁM

A Herbáció című népigyógyászati receptmagazin friss számát keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő a Herbáció magazinra bármelyik Postán! Korábbi számaink megrendelhetők a kiadónál: 1-11 -ig már csak számítógépes DVD-n, 12-28-ig papírformában is (300 Ft/db). Telefonszámunk: 0630 / 437-8900, nzr(kukac)herbacio.hu

A HERBÁCIÓ magazin 26. számának tartalmából:

 

Kozmetikumok télire (téli bőrtápláló krém illóolajokkal, körömvirágos kézápoló, birsalma szájvíz)

Vegetáriánus élelmiszer (a vegetarianizmus különböző típusai, rövid leírással)

Kerek repkény (gyógyhatása, repkényleves, repkénykörözött, bundás repkény)

Galaj (gyógyhatása, galaj leves, galaj felfújt, galaj magkávé)

Podagrafű (gyógyhatása, podagra saláta, podagra leves és főzelék)

Galagonya (galagonya tea, galagonya szósz, galagonyapuding, és zselé)

Mogyoró (mogyoróital, mogyorópestó, mogyoró krokett)

Csarab (gyógyhatása, csarabsör)

Komló (gyógyhatás, komlóhajtás elkészítése, komlós frittáta)

Torma (gyógyhatása, tormamártás, korhelyreggeli)

Kányazsombor (gyógyhatása, zsombormártás)

Boróka (gyógyhatása, borókaturmix, seitan szelet borókával)

Hárs (gyógyhatása, hárspezsgő, hársszendvics)

Papsajt (papsajt saláta, melokhia, papsajtos fánk, főzelék, kapri)

Szurokfű (tea, fűszeres lángos, szurokfüves barnacukor)

Naspolya (gyógyhatása, nyers spagetti naspolyával)

Máriatövis (gyógyhatása, magtea)

Csalán (csalánleves, csalán fasírt, csalánkocsonya)

Sütőtök (felhasználása, a kozmetikában és a konyhában)

Birs (ecetes birs, birsbefőtt, birs mustban, birsalmasajt)

Örökségfajták a kertekben (tájfajták, örökségfajták, kékparadicsom, egérdinnye, okra, tüskésuborka…)

Gyógynövénykert Nagykörün (a batáta termesztése)

Pestók sokféleképp (kendermag, kesu, mák, mandula, napraforgó, barackmag, szőlőmag…)

Az ókor ételei-italai (érdekességek, tanulságok az ókori emberek táplálkozásáról)

http://erdokincse.hu

http://kertlap.hu

kep_18.jpg

6.jpg

kep_11.jpg

13.jpg

49.jpg

41.jpg

kep_7.jpg

31.jpg

40.jpg

39.jpg

35.jpg

1.jpg

47.jpg

18.jpg

15.jpg

 
Minden jog fenttartva a HERBÁCIÓ honlap tulajdonosának. ©2002-2005